Marlenka

Medena MARLENKA nagets sa čokoladom

Sastav: Koncentrisano mleko, biljna mast, mešavina jaja, med (3,19%), koncentrisano mleko boje čokolade, čokolade (1,46%) sodabikarbona, orasi.


Ishrana:
Proteini [%]: 6,62 (±3%)
Mast [%]: 25,9 (±2,2%)
Šećer [%]: 44,8
Energija [kJ/100g]: 1 839


Trajnost MARLENKA Medene nagets sa čokoladom:
75 dana - na temperaturi 8 - 22°C

01 Medena MARLENKA nagets sa čokoladom

Medena MARLENKA nagets sa čokoladom Medena MARLENKA nagets sa čokoladom Medena MARLENKA nagets sa čokoladom Medena MARLENKA nagets sa čokoladom Medena MARLENKA nagets sa čokoladom Medena MARLENKA nagets sa čokoladom

Klasična medena MARLENKA nagets

Sastav: Koncentrisano mleko, biljna mast, mešavina jaja, med (3,9%), koncentrisano mleko boje čokolade, sodabikarbona, orasi (0,51%).


Ishrana:
Proteini [%]: 6,16 (±3%)
Mast [%]: 20,9 (±2,2%)
Šećer [%]: 48,5
Energija [kJ/100g]: 1 713


Trajnost MARLENKA Medene nagets:
90 dana - na temperaturi 8 - 22°C

02 Klasična medena MARLENKA nagets

Klasična medena MARLENKA nagets Klasična medena MARLENKA nagets Klasična medena MARLENKA nagets Klasična medena MARLENKA nagets Klasična medena MARLENKA nagets Klasična medena MARLENKA nagets

Torta Marlenka sa kakaom i medom

Marlenka kolači ne sadrže bilo kakav hemijski dodatak niti sredstvo za očuvanje, zbog toga je jedini kolač u Češkoj koji nosi naslov PRIRODNOG PROIZVODA.

Sastav: Koncentrisano mleko (32,5 %), brašno, biljna mast, mešavina jaja, med (3,4 %), kakao,(1,5%),sodabikarbona. Proizvod sadrži trag oraha.

Ishrana:
Proteini [%]: 6,7 (±2%)
Mast [%]: 22,5 (±2%)
Puni ugljeni hidrati [%]: 50,3
Energija [kJ/100g]: 1 802
 

Trajnost MARLENKA Medene torte:
75 dana - na temperaturi 8 - 25°C
6 meseci - ako se drži na temperaturi, koja ne prelazi 8°C
12 meseci - na temperaturi -15°C

 

Trajnost MARLENKA medenog kolača dokazuju akreditovani laboratorijski nalazi.

 

03 Torta Marlenka sa kakaom i medom

Torta Marlenka sa kakaom i medom Torta Marlenka sa kakaom i medom Torta Marlenka sa kakaom i medom

Klasična medena MARLENKA torta

Marlenka kolači ne sadrže bilo kakav hemijski dodatak niti sredstvo za očuvanje, zbog toga je jedini kolač u Češkoj koji nosi naslov PRIRODNOG PROIZVODA.

 

Sastav: Koncentrisano mleko, biljna mast, mešavina jaja, med (3,4 %), koncentrisano mleko boje čokolade, orasi (1,3%)sodabikarbona.


Ishrana:
Proteini [%]: 6,8 (±2%)
Mast [%]: 23,2 (±2%)
Šećer [%]: 51,3
Energija [kJ/100g]: 1 845


Trajnost MARLENKA Medene torte:
75 dana - na temperaturi 8 - 25°C
6 meseci - ako se drži na temperaturi, koja ne prelazi 8°C
12 meseci - na temperaturi -15°C

 

Trajnost MARLENKA medenog kolača dokazuju akreditovani laboratorijski nalazi.

 

04 Klasična medena MARLENKA torta

Klasična medena MARLENKA torta Klasična medena MARLENKA torta Klasična medena MARLENKA torta